AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Ramazan bayramını kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yayımladığı mesajında, dini ve milli bayramların toplum hayatında vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirterek; “Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız” dedi.
Yaşadığımız toplumda ortak sevinç günleri olarak da bilinen bayramların, toplumsal hayatta yardımlaşma ve dayanışmanın sağlanmasında önemli bir yer tuttuğunu vurgulan Tanrıver,
"Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı’na kavuşacak olmanın mutluluk ve sevincini yaşamaktayız. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim. Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim. Sadece yakınlarımızı, eş, dost ve arkadaşlarımızı değil, kimsesiz çocuklarımızı, yaşlılarımızı, türlü dert ve hastalıklarla mücadele eden kardeşlerimizi de ziyaret ederek, bayramın sevinç ve mutluluğunu onlara da taşıyalım. Kapısına birinin gelmesini bekleyen, evinden uzak yaşayan, fakirlikten bayram kutlayamayacak durumda olan insanlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini alalım ve bu mutluluğa onları da ortak edelim. Bu duygular içinde başta Nevşehirli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.