AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz başkanlığındaki yöneticiler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz başkanlığındaki heyetin ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk içerisinde bulunduğunu söyledi.
2004 yılından bugüne kadar ilk günkü heyecan ile daha yaşanabilir bir Nevşehir ortaya çıkartma çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, yatırımlarla dolu bir döneme daha hep birlikte girileceğini ifade etti.
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ziyarette yaptığı konuşmada yerel yönetimler alanında Nevşehir’in önemli bir konuma gelmesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in büyük emekleri olduğunu belirterek, bundan dolayı teşekkür etti. Açıkgöz, bir süre önce AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl 5. si gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ konulu proje yarışmasında Nevşehir Belediyesi’nin ödüle layık görülmesinden dolayı da büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i tebrik etti.