Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammed Çömçe, Nevşehir Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi civarında gerçekleştirilen alt yapı ve çevre düzenlemeleri için Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek teşekkür etti.
Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yücel Şal’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Muhammed Çömçe, Devlet Hastanesi civarında yaklaşık 500 metrelik bir uzunlukta Yağmur Suyu Kanalı düzenleme çalışmalarının yanı sıra, hastane çevresindeki yeşil alanların otomatik sulama sistemi ile sulanabilir hale getirilmesinin yanı sıra, ,oturma gruplarının yapımı, yeşil alanlarda yeni fidan ekimi ile süs bitkilerinin ekimi çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de alt ve üst yapı çalışmalarına şehir merkezinde büyük bir önem verdiklerini belirterek, her gün yüzlerce insanın yararlandığı bu merkezin ,gerçekleştirilen çalışmalarla daha nezih bir ortama dönüştüğünü söyledi.