Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Osman Koca, İstanbul’da yaşanan saldırıyı kınadı. Koca, haince yapılan saldırılar sonucu hayatını kaybeden polis ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifa diledi.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı sonrasında yayımladığı yazılı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
"Birliğimize beraberliğimize ve kardeşliğimize yönelik hainlerce yapılan hain saldırıları nefretle lanetliyorum. Bu dönemi de birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi göstererek atlatacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Devletimizle, hükümetimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımızla, sendikalarımızla, halkımızla tek yürek, tek yumruk olarak birlik ve beraberlik içerisinde terör olaylarının üstesinden geleceğimizden hiç kuşkumuz yoktur. Adı ne olursa olsun, hangi türlü olursa olsun teröristlere, onların yandaşlarına asla müsamaha göstermeyeceğiz. Devletimizin, bu hain saldırıları gerçekleştirenleri ve arkasındakileri tespit ederek gerekeni yapacağından hiç kuşkumuz yoktur."