Malatya Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde iken Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Murat Demir, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Demir’e görevinde başarılar diledi. Nevşehir Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla ciddi bir işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Ünver, bu kurumların başında Millî Eğitim Müdürlüğü’nün geldiğini söyledi.
Ünver, gelecekte bu ülkenin her alanda büyümesi, kalkınması ve gelişmesinde önemli görevlerde bulunacak gençlerin çok iyi bir şekilde eğitimlerini tamamlamaları için Nevşehir Belediyesi olarak eğitim kurumlarının fiziki anlamda modern bir görüntü içerisinde olmasına önem verdiklerini söyleyen Ünver, bu kapsamda ciddi çalışmalara imza attıklarını ifade etti.
Nevşehir Millî Eğitim Müdürü Murat Demir’de şehir genelinde eğitim çıtasının daha da üst düzeylere çekilmesi için çalışma yapacaklarını belirterek, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kurumu ile gerçekleştirdiği işbirliği nedeniyle teşekkür etti ve bundan sonraki dönemde de bu ortak çalışmaların daha da üst seviyelere ulaşması için çalışma yapacaklarını kaydetti.