AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çat Kasabasında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgialdı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Çat Kasabasında yapılan kasabanın Karacaşar yolu çıkışı ve Balcın Köyü çıkışında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Genel Sekreter vekili Mustafa Eldivan’dan bilgi aldı. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun da hazır bulunduğu asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’da yaptığı açıklamada kasabanın Karacaşar ve Balcın köyü çıkışlarına asfalt çalışmalarına vermiş oldukları desteklerden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan’a teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise burada yaptığı açıklamada yatırımların aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti. Açıkgöz, “ AK Parti hükümeti olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. AK Parti hükümeti olarak asfaltsız köy yolu kalmayacak sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunuz yaşıyoruz. Çat Kasabamıza yaptırılan asfaltlama çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.