Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu (MYO) El Sanatları Bölümü tarafından ‘Yıl Sonu Öğrenci Sergisi’ açıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos MYO El Sanatları Bölümü tarafından Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışına; Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. H. Abdullah Şengül, Avanos MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuz Öcal, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Serginin açılışını katılımcılar ile birlikte gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, öğrencilerin birbirinden değerli çalışmalarının yer aldığı serginin hayırlı olmasını dileyerek, öğrencileri ve emeği geçenleri tebrik etti.
Açılıştan sonra seramik ve temel el sanatı işlerinden oluşan sergiyi gezen Rektör Kılıç, sergide yer alan eserleri inceleyerek bilgi aldı.
Avanos MYO El Sanatları Bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergi, 9 Mayıs 2016 tarihine kadar Üniversite Kongre ve Kültür Merkezinde ziyaretçilere açık olacak. (COŞ-SK)