Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesindeki yeni açılan Anjiografi Ünitesindeki çalışmaları yerinde incelemek için üniteyi ziyaret etti.
Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Nebi Cerit, “Hastanemize Anjiografi Ünitemizin kurulduğu günden itibaren ekip arkadaşlarım Uzm. Dr. Tolga Memioğlu ve Uzm. Dr. Mustafa Kartın’la birlikte ilk 5 günde 25 hastaya Anjiografi uygulandı. Hastalara stent ve balon işlemi uygulaması yapıldı. Kısa bir süre hastanede gözlem altına alındıktan sonra hastaların taburcu edildi.” dedi.
Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ise ”Kurulduğu günden itibaren İlk 5 günde 25 hastanın Anjiografi olması ile birlikte hedefimiz ikiye katlanmış durumda bu vesile ile buradan Anjiografi Ünitesinin kurulduğu günden itibaren gayretli ve azimli bir şekilde çalışan başta hastane yöneticimiz Dr. Yücel Şal olmak üzere Kardiyoloji Uzmanlarımız Uzm. Dr. Nebi Cerit, Uzm. Dr. Tolga Memioğlu ve Uzm. Dr. Mustafa Kartın’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.