Ziraat Türkiye Kupası 1 eleme turunda Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele edecek olan Nevşehir Spor, 68 Aksaray Belediye Spor ile karşılaşacak.
Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında deplasmanda Yeşil Kırşehir’i 2-1 mağlup ederek tur atlayan Nevşehir Spor, 6 Eylül Salı günü saat 15.00’te aynı grupta mücadele edeceği 68 Aksaray Belediye Sporu Gazi Stadyumunda konuk edecek.
Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda kendi saha ve seyircileri önünde tur atlayan tarafın kendileri olacağına inandıklarını kaydetti. Leblebici, “Geçtiğimiz hafta Yeşil Kırşehir Spor maçında futbolcularımız 1-0 geriye düşmüş olduğumuz Yeşil Kırşehir maçında 2-1 galip gelerek tur atlamayı başardılar. Yarın ise bu sene aynı grupta karşılaşacağımız 68 Aksaray Belediye Spor ile Türkiye Kupası maçında karşılaşacağız. Yeşil Kırşehir maçında yabancı transferlerimizin lisansları yetişmediği için oynayamamıştı. Ancak 68 Aksaray Belediye spor maçına tam kadro olarak sahada olacağız ve inanıyorum ki tur atlayan taraf biz olacağız.” şeklinde konuştu.
Açık Tribün Ücretsiz
Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici taraftarlara futbol severlerin sezon boyunca açık tribünden ücretsiz faydalanacağı müjdesini de verdi. Leblebici, “O sene bu sene amatörde son sene’ sloganı ile yola çıkmış olduğumuz 2016-2017 futbol sezonu öncesinde almış olduğumuz yönetim kurulu kararı ile açık tribünde maç izlemek isteyen futbolseverler maçlarımızı ücretsiz olarak seyredebilecek. Bu uygulamamızı yarın 68 Aksaray Belediye spor ile karşılaşacağımız Ziraat Türkiye Kupası 1.eleme maçında başlatmış olacağız.” dedi.