AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl 5. si gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ konulu proje yarışmasında Nevşehir Belediyesi, ‘Özel İnsanlar Eğitim Merkezi ve Genç Dostu Belediye’ projesi ile ödüle layık görüldü.
13-14 Nisan 2016 tarihleri arasında AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Ankara Ticaret Odası-Congresium’da yapılacak ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı ‘Gençlik ve Belediye’ konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu’ çerçevesinde düzenlenen proje yarışmasında , Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Özel İnsanlar Eğitim Merkezi ve Genç Dostu Belediye’ konulu proje, aralarında milletvekili, akademisyen ve yerel yönetim uzmanlarından oluşan 17 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilerek ödüle layık görüldü.
Nevşehir Belediyesi’ne ödülü ise Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara Ticaret Odası-Congresium’ da Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e takdim edilecek.
Sempozyumun ilk günkü açılışının ardından, sempozyuma katılan belediyelerin oluşturduğu tanıtım stantlarının da fuar alanındaki açılışı yapılacak. Bu kapsamda Nevşehir Belediyesi tarafından da fuar alanında bir stant oluşturulacak ve Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra, Kapadokya bölgesinin doğal, tarihi ve kültürel değerleri tanıtılacak.
ÜNVER,SEMPOZYUMDA KONUŞACAK
AK Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilecek 5. Yerel Yönetimler Sempozyumunun ikinci günündeki belediyecilik-hizmet alanları konulu oturuma Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver katılarak düşüncelerini açıklayacak.