Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret etti.
Saadet Partisi heyeti, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Biz bütün insanları kucaklıyor, hepsini seviyoruz. Siyasi partilere de aynı yaklaşım içerisindeyiz. CHP olsun, MHP olsun, bölücü siyasi partiler haricindeki diğer partiler olsun, hepsi memlekete yararlı olmak için elini taşın altına koyarak mücadele etmektedirler. Saadet Partisi ile CHP koalisyonları zamanında memlekete büyük hizmetler yapılmıştır. Ülke iyiye gitmiyor. Sadece faize yılda 52 katrilyon para ödüyoruz. 678 katrilyon borcumuz var. Ama televizyona iktidar mensupları çıkıyor ‘ bizim borcumuz yok, üstelik de İMF’ye borç verir hale geldik’ diyor. Buna da ellerindeki medya gücüyle milleti inandırıyorlar. Vatanda ciddi sıkıntı var, hepimiz bu gemi içinde yaşıyoruz. Çıkışta hep birlikte çalışmaktan geçiyor. Vatanın gelişmesi, milletimizin geleceği için Saadet Partisi olarak elimizi taşın altına koyar, bu düşüncede olan herkesle çalışırız.” dedi.
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ise, Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını, vatan ve millet için yapılacak çalışmalarda hep var olduklarını ve de olacaklarını söyledi.
Ülkede büyük sorunların olduğunu, insanların hayatlarından memnun olmadıklarını belirten Gülmez, ancak bu gerçeklerin iktidarın medya gücü sayesinde saklanabildiğini belirtti.
Halkımıza gerçekleri anlatmak için var güçleriyle çalıştıklarını, beldelere, köylere kadar giderek insanlara gerçek fotoğrafı yansıtmaya çalıştıklarını kaydeden Gülmez, bundan sonrada var güçleriyle çalışacaklarını, bu noktada ülkenin gidişatından endişe duyan, bir şeyler yapmak isteyen herkesle de işbirliği içerisinde olmaktan mutlu olacaklarını dile getirdi.
Saadet Partisi’nin değerli il başkanı Ali Doğan Simit’in ülke için çalışma çağrısını memnuniyetle karşıladıklarını da belirten Gülmez, “Bu ülke, bu topraklar bizim. Sıkıntıların çözümü için herkes elini taşın altına koymalı ve çalışmalıdır. Bu noktada muhalefet partileri, sivil toplum kuruluşları işbirliği içerisinde olmalıdır. Ülke menfaati her şeyin üstündedir. Buna göre davranmak gerek.” diye konuştu.