Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Sporcusu İpek Çiğdem, 09-11 Temmuz tarihleri arasında Lüksemburg’da yapılan Uluslararası G1 Olimpiyat taekwondo puan turnuvasında Türk Milli Takımını temsilen 49 kilogram büyük bayanlarda şampiyon oldu.
Lüksemburg’da yapılan G1 olimpiyat puan turnuvasında şampiyon olan sporcu İpek Çiğdem ve antrenör Recep Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’i ziyaret etti. Ziyarette açıklamada bulunan İl Müdürü Ünlüer, “Antrenmanlarını Damat İbrahim Paşa Spor salonunda antrenör Recep Işık nezaretinde sürdüren İpek Çiğdem bu birincilik ile Dünya sıralamasında yükselerek 2020 Olimpiyatları için büyük bir adım atmıştır. Türkiye ve uluslararası şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa Şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyen İpek Çiğdem’i ve antrenörümüz Recep Işık’ı bir kez daha tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, daha sonra G1 olimpiyat turnuvasında 49 kilogramda şampiyon olan İpek Çiğdem’i altın ile ödüllendirdi.