Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu İl Temsilcileri Toplantısı 6-7 Mayıs tarihleri arasında Ürgüp’te gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmalarını TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüpoğlu, TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı Başkanı Necmettin Öztemir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erhan Batur ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan yaptı.
Program açılış konuşmalarından sonra çeşitli oturumlarla devam etti. 1. Oturumda ’eğitim ve istihdamdaki gelişmeler, sorunlar ve çözüm önerileri’, 2. oturumunda ise ’çalışma hayatında iş sağlığı ve güvenliğinin önemi’ konuları görüşüldü. Oturumların sonunda ise plaket töreni yapıldı.
Düzenlenen programa Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erhan Batur, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüpoğlu, TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı Başkanı Necmettin Öztemir, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, MEB Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu, İşkur Genel Müdür Vekili Mehmet Ali Özkan, Sağlık Bakanlığı çalışan sağlığı Daire Başkanı Ahmet Özlü, İş Güvenliği Daire Başkanı İsmail Gültekin katıldı.