AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, beraberinde AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Genel Başkanı Vahit Atalay ile birlikte, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, amaçlarının sadece partilerine oy kazandırmak değil, gençliğe katma değer yaratmak olduğunu söyledi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Akdoğan, gençlere yönelik değişik projeler üretilmesi gerektiğini belirterek, “Gençlere dokunmak ve ulaşmak gerekir. Dokunamadığımız, ulaşamadığımız yer bizim değildir. Biz Niğde’de bu amaç doğrultusunda çeşitli projeler üretmek istiyoruz” dedi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ziyaretin anısına AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’a el dokuması kilim hediye etti.