Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile röportaj yaptı. Başkan Akdoğan, çocuk ve gençlere yönelik çeşitli taleplerde bulunan miniklere ’bisiklet yolu’ müjdesi verdi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, makamında Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile röportaj yaptı. Başkan Akdoğan, 2009 yılından bu yana Niğde Belediye Başkanı olarak görev yaptığını belirterek, "Bu süre içinde özellikle geleceğimizin teminatı olan siz sevgili çocuklarımız ve gençlerimiz için park ve bahçeleriyle, oyun ve spor sahalarıyla, sosyal donatı alanlarıyla daha sağlıklı, daha yaşanabilir modern bir kent yaratma gayreti içinde olduk. Bundan sonra da bu amaç doğrultusunda hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Minik öğrenciler Başkan Akdoğan’a Niğde’ye çok sayıda çocuk oyun parkı yaptırmasından dolayı teşekkür ederek, bisiklet yolu talebinde bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise gençler ve çocuklar için Niğde Belediyesi olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurguladı. Başkan Akdoğan, "Çocuklarımız için onlarca park ve çocuk oyun alanlarının yapılmasını sağladık. Bisiklet yoluyla ilgili olarak da buradan sizlerin aracılığınızla bir müjdeyi verebilirim; MEDAŞ Kavşağı ile Fertek Kavşağı arasında 1450 metre uzunluğunda bir bisiklet yolu yapılması için Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle bir görüşme yaptık ve onay aldık. Kısa süre içinde bu bölgeye bir bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacak" dedi.