Niğde Belediyesi kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi ailelere kışlık odun dağıtımına başladı. Toplamda 200 aileye 250’şer kiloluk 50 ton odun dağıtımı görevliler tarafından yapılıyor.
Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Soğuk havalar ve kış aylarının yaklaşması sebebiyle Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımına başladı.
5 gün devam edecek odun dağıtımından NİĞKART sistemine kayıtlı ihtiyaç sahibi aileler yararlanacak. Günlük 40 kişiye 250’şer kilo dağıtılacak odunlar Keresteciler Sitesi’nden temin edilip vatandaşa ulaştırılacak.5 gün sürecek odun dağıtımlarının sonunda 200 aileye toplamda 50 ton odun dağıtımı yapılmış olacak.
Odun ihtiyaçlarının Niğde Belediyesi tarafından karşılandığını ve çok mutlu olduklarını dile getiren ihtiyaç sahibi aileler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.
Bu arada vatandaşın her ihtiyacında yanında olan Niğde Belediyesi yaptığı yakacak yardımının yanı sıra önümüzdeki günlerde soba yardımına da başlayacak.