Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 12. hafta maçında Niğde Belediyespor, sahasında Karşıyakaspor’u 2-0 yendi.
5 Şubat Şehir Stadyumun’da oynanan maçta taraftarının da desteğini arkasına alarak maça iyi başlayan taraf Niğde Belediyespor oldu. Maçın 6. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında topa iyi yükselen Niğde Belediyesporlu Hakan Çevik kafa vuruşunda topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.
36. dakikada ise Niğde Belediyesporlu Ayhan, rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sahada 10 kişi kalan Niğde Belediyespor, ilk yarıda net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Niğde Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Karşıyakaspor, Niğde Belediyespor’a baskısını hissettirse de gol pozisyonlarını değerlendiremedi.
Saha 10 kişi mücadele eden Niğde Belediyespor, aradığı ikinci golü 90+3’te Rıdvan Çelik’in ayağından buldu ve yapılan santra sonrasında hakem karşılaşmayı bitirdi.
Niğde Belediyespor aldığı galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırarak puanını 20’ye çıkardı ve ligde 7. sıraya yükseldi. Karşıyakaspor ise 20 puanla 4. sırada kaldı.