Niğde’de, Belediye-İş Sendikası ile Sazlıca Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında, işçilere yüzde 25 zam yapıldı.
Belediye binasında yapılan sözleşme törenine, Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca katıldı. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı olarak başarılı çalışmalara imza atan Yusuf Karaca geçtiğimiz günlerde de Altunhisar Belediyesi ile sözleşme imzalamıştı.
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ve Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, toplam 13 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Buna göre işçilere 1 yıl için yüzde 25 oranında zam uygulanacak.
Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, “Belediye Başkanlığı olarak Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığıyla sözleşme imzaladık. İşçimize yüzde 25 zam verdik." dedi.
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ise “Toplu İş sözleşmemizi Sazlıca Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Görgülü ile gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Görgülü Bey’e teşekkür ediyoruz. Sazlıca Belediyesinde çalışan üyelerimizin yeni aldıkları zam, bugüne kadar aldıkları en yüksek orandır. İşçilerimize ve Belediyemize hayırlı olsun." dedi.
Diğer yandan belediye işçileri olan sendika üyeleri de Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü’ye ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca’ya teşekkür etti.