Nurhak Kaymakamlığınca hazırlanan "Bizimle yalnız değilsiniz" projesinde gönüllü olarak yer alan personele çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Kaymakam Murtaza Dayanç, kurumun Misak-ı Milli Konferans Salonu'nda düzenlenen proje değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, "Bizimle yalnız değilsiniz" projesi kapsamında ilçedeki engelli, yaşlı, hasta ve kimsesizleri evlerinde ziyaret etmek için 35 kişilik gönüllü ekip kurulduğunu belirtti.

Projenin amacını sosyal devlet olmanın gereği olarak değerlendiren Dayanç, şunları söyledi: "Devletimizin şefkatli yüzünü engelli ve yaşlı vatandaşlarımızdan oluşan dezavantajlı kesimlere sunmak suretiyle onların yalnız olmadığını hissettirmek istiyoruz. Hayata daha pozitif bakmalarını sağlamak, varsa sorunlarıyla ilgilenmek, bu suretle toplumsal dayanışma ve bütünleşmeye katkı sunmaktır:"

Dayanç, 10 ay önce başlayan proje kapsamında 230 vatandaşın 35 kişilik ekip tarafından evlerinde beşer defa ziyaret edilip sorunlarıyla bire bir ilgilenildiğini belirtti.

Toplantıda, Kaymakam Dayanç tarafından proje gönüllüsü 35 kamu personeline teşekkür belgesi ve proje gönüllüsü kimlik kartı verildi.