Ulusal 3.Lig'te ilk yarı karşılaşmaları 21-23 Ocak tarihinde yapılan İzmir etabıyla tamamlandı. 1. Etap ve 2. Etap sonuçlarında elde edilen sonuçlarla Onikişubat Nf Spor Masa Tenisi Erkek Takımı 2.Lige yükselme maçlarına çıkmaya hak kazandı.
2.Etap'ta elde edilen sonuçlar şöyle:
- Onikişubat 3-2 Zonguldak
- Onikişubat 3-0 Isparta Üni.
- Onikişubat 3-2 Kayseri
- Onikişubat 3-0 Bandırma
- Onikişubat 1-3 İstanbul
- Onikişubat 3-1 Isparta
- Onikişubat 3-1 Çankaya
1. Etap ve 2.Etap sonunda ilk 8 takım arasında yer alan takımlar 2.Lige yükselmek için 3.Etapta ter dökecek. İlk 8 takım kendi aralarında lig usulü oynayacak ve ilk 3 takım bir üst lige çıkacak.
Onikişubat Nf Spor ilk yarıyı 7. sırada tamamlayarak 2.lige yükselme maçlarında Kahramanmaraş temsil etmeye hak kazandıklarını belirten Kulüp Başkanı Fatih Kaya yaptığı açıklamada; "İlimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Hedefimiz ilk sezonumuzu geçirdiğimiz Ulusal 3.Lig'ten yine üst lige yani 2.Lig'e yükselmek olacak. Biz iyi oyunculardan kurulan bir takımız ve aynı zamanda takım ruhunu üst düzeyde hissettiğimiz için bu başarıyı yakaladık. 1.Etap sonunda 3 Galibiyet almıştık. İlk 8 takım arasında olacağımıza ihtimal verilmiyordu. 2.Etap sonunda oynanan 7 maçta 6 galibiyet alarak müthiş bir başarıya imza attık ve ilk 8 takım arasına girmeye hak kazandık. Şimdiki hedefimiz 2.lige yükselmek olacak. Bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca şunu da belirtmek istiyoruz; bu takıma sahip çıkabilecek şehrimizin güzide insanlarına ihtiyacımız var. Umarım bu çağrımız karşılık bulur” dedi.