Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde TEOG sınavında dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildiler. 

Onikişubat İlçesinde tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan alan 9 öğrenci Onikişubat Kaymakamı Mustafa ÇEK ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen tarafından altınla ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavlarında Onikişubat ilçesinde 9 öğrenci tam puan alarak büyük bir başarıya imza attılar. 1 milyon 190 bin öğrencinin katıldığı TEOG sınav sonuçlarına göre, Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ile Din kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan, farklı resmi ve özel okullardaki 9 başarılı öğrenci hem ailelerine hem de ilçeye büyük gurur yaşattı. Başarılı öğrencileri, ailelerini ve okul müdürlerini makamında kabul eden Onikişubat Kaymakamı Mustafa ÇEK, öğrencileri tebrik ederek çeyrek altın hediye etti.

HABER FOTOĞRAFLARI

İşte TEOG Sınavında tam puan alarak çeyrek altınla ödüllendirilen öğrenciler: 

Berk Erdoğan    Ayser Çalık Ortaokulu       
Bilge Parlak    Türk Telekom Ortaokulu       
Muhammet Kısa    Kale Karataş Ortaokulu       
Elif Dilara Saylak    Serhan Çalık Ortaokulu       
Merve İncimez    Nuri Pakdil Ortaokulu       
Alihan Emre Yer    Osmangazi Ortaokulu       
Ahmet Say    Özel İsmet Karaokur Simya Ortaokulu       
Oğuz Köylü    Özel Kipaş Ortaokulu       
Halime Uzun    Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu       
             

Ayrıca, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN de makamında kabul ettiği öğrencilere altın ödülü vererek başarılarından dolayı tebrik etti. Enver GÖKŞEN “Gayret ve başarılarınızdan dolayı sizlere, sizlerin şahsında öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.