Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Emek ve alın teri bizler için kutsaldır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin büyümesi ve kalkınmasında en önemli paya sahip olan kesimlerin başında, üretime yaptıkları katkı ile işçi ve emekçilerin geldiğini kaydeden Başkan Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Alın terini kutsal sayan bir medeniyetin mensubu olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün bir bayram havasında geçmesini temenni ediyorum.

Sevinerek görmekteyiz ki, iktidarlarımız döneminde işçi ve emekçi kardeşlerimizin talepleri gözetilmekte, imkanlar ölçüsünde maaş ve özlük hakları başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için gayret gösterilmektedir. Sivil toplum kuruluşları ve sendikalarımızla da istişare mekanizmaları çalıştırılarak, bu olumlu tablonun daha da geliştirilmesi yönünde çaba sarf edilmektedir.

Biz de Onikişubat Belediyesi olarak tıpkı hükümetimiz gibi işçi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını azami derece de gideriyor, refah düzeylerinin daha da yükseltilmesi için çalışıyoruz. Bunun yanında özellikle temizlik hizmetlerinde görev yapan kardeşlerimizi ayrı bir kategoriye koyuyoruz. Benim nazarımda çok onurlu bir görev ifa eden bu kardeşlerimize, hükümetimizin yaptığı maaş artışlarının yanı sıra ekstra iyileştirmeler yaparak daha yukarı çekiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha işçi kardeşlerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, ülkemizin daha güçlü, daha kalkınmış yarınlarında, onların da aileleri ve sevdikleriyle müreffeh bir yaşam sürmesini diliyorum.”