Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan “yürekleri ısıtıyoruz” projesi devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında bu kez de kız öğrenciler mutlu edildi. Döngele, Tekir, Önsen, Fatih ve Hartlap Mahallelerindeki Çok Programlı Liselerde eğitim gören toplam 800 kız öğrenciye kışlık kaban hediye edildi.
Döngele Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen dağıtım törenine katılan Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Havva Ece Saygaz, öğrencilerle sohbet edip, kabanlarını hediye etti.
Onikişubat Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu ifade eden Saygaz, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in selamını öğrencilere iletip, derslerinde başarılı olmaları için sıkı çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. 
Saygaz, şöyle konuştu:
“Onikişubat Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz kapsamında ‘yürekleri ısıtıyoruz’ projesi ile Döngele Mahallemizde kız öğrencilerimize yönelik kaban hediye ediyoruz. Bunun yanında yine öğrencilerimiz için faydalı olacağını düşündüğümüz Ali Fuat Başgil’e ait ‘Gençlerle Başbaşa’ kitabını öğrencilerimize takdim ediyoruz. Yani onların eğitimine küçük de olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz. Bu tür projelerimizle toplumumuzun tüm kesimlerinin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Böyle güzel hizmetlere aracılık etmekten gerçekten çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte de sosyal içerikli bu aktiviteler aralıksız sürecek.”
Kabanları oldukça beğendikleri gözlenen öğrenciler ise Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Başkan Yardımcısı Saygaz’a teşekkür ettiler.