Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Suluyayla, Topçalı, Kerimli ve Muratlı mahallelerindeki Bilgi ve Kültür Evleri'nin açılışında yaptığı konuşmada, kısa sürede kurumsal alt yapısını tamamlayan belediyelerinin farkındalık oluşturan birçok projesiyle vatandaşlarına hizmet götürmeye devam ettiğini söyledi.

Bilgi ve Kültür Evleri'nin de bu farkındalık projelerinden biri olduğunu belirten Mahçiçek, "Öncelikli olarak kırsal kesimlerin ulaşım problemlerini ortadan kaldırdık. Şimdi de sosyal yaşama zenginlik katacak, aynı zamanda çocukların gelişimine de büyük katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Bu gibi projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ancak  ülkenin birlik ve beraberliğinin önemli olduğuna dikkat çeken Mahçiçek, şunları söyledi:

"Türkiye'de artık sizin seçtiğiniz insanlar bu ülkeyi yönetiyor. 1970'lerde bizi üniversite imtihanlarına almıyorlardı ama bugün bu ülkenin başında Allah'a şükür bir İmam Hatip mezunu Cumhurbaşkanımız var. İşte onlar 'Bu ülkeyi nasıl İmam Hatipliler yönetir?' diye sıkıntıdalar. Bu ülkenin imkanlarını onlar çarçur ediyorlardı, kaymağını onlar yiyorlardı. Şimdi o imkanları sizlere hizmet olarak getirdiğimiz için AK Parti'yi düşman ilan ediyorlar. Özellikle Cumhurbaşkanımızı düşman ilan ediyorlar. Çünkü işin lideri önde geleni o, 'Onu yıkarsak' diyorlar 'Bunları da yıkarız' diyorlar."

HABER FOTOĞRAFLARI

Mahçiçek, AK Parti hükümetinin yeni bir anayasa yapacağını, Türkiye'nin sistemini yeniden düzenleyeceğini ve bu anayasa değişikliğiyle rejimi değil sadece sistemi değiştirip halka daha hızlı, daha etkili hizmet edileceğini sözlerine ekledi.

Açılışa, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Tezcan, AK Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, belediye meclis üyeleri, mahalle sakinleri, parti teşkilat üyeleri ile çocuklar katıldı.