AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, son 14 yılda Ordu’ya büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ordu’ya 14 yılda Cumhuriyet tarihinde yapılanlardan fazla yatırım yapıldı” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi parti grubu toplantısında konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, hükümet olarak dev gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak atasözünü ilke edindiklerini ve Ordu’da 14 yıldır Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Çelenk, “Ordu’da önce üniversiteyi kurduk. Türkiye’de ilk dünyanın üçüncü denize dolgu havaalanını açtık. Türkiye’nin en uzun tüneli Ordu’da bulunuyor. Zorlu ve engebeli bir coğrafyamıza rağmen yollarımızdaki tünellerin uzunluğu 65 km’yi buluyor. Baraj açtık, Karadeniz sahilinin ilk kayak merkezini kuruyoruz. Büyükşehir Belediyesi daha kurulalı 2 yıl oldu, Türkiye’nin en büyük 752 km sıcak asfalt ihalesi, Türkiye’nin en büyük geniş bant internet servis sağlayıcısı, Türkiye’nin en tatlı projesi çikolata park Ordu’da bulunuyor. Suya 2 yılda toplamda yapılan yatırım, Ordu’nun 65 yıllık yatırımına bedel durumdadır” diye konuştu.
Başkan Çelenk, meclis gurubuna tavsiyelerde bulunarak, “Biz böyle çalıştıkça, alçak gönüllü ve tevazuyu elden bırakmadıkça, yeryüzünde böbürlenerek yürümedikçe, caka satmadıkça, inanıyorum ki, bu aziz millette bizi 14 yıldır bırakmadığı gibi, yine bırakmayacaktır. Hiçbir zaman yapılması mümkün olmayan şeyler için halka boş vaatlerde bulunmamak, AK Parti’yi diğer siyasi partilerden ayırt edici en önemli özelliktir” açıklamasında bulundu.