6.olağan genel kongrede AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığına İnşaat Mühendisi işadamı Cenan Kır seçildi.

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi Cem Düğün Salonunda yapıldı. Kongre Divan Başkanlığını AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Recep Yıldırım yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından kongre konuşmalarla devam etti. Kongre sonu tüm üyelere ve delegelere teşekkür eden AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, “Yeni dönemde genel merkezin adayı olarak tarafıma görev verilmiştir. Birlik ve beraberlik içinde kongremizi gerçekleştirdik. Partimiz için çok önemli olan bu seçimlerimiz 2019 ve 2023 vizyonu için bir başlangıç olacaktır. Bu kutlu bir yürüyüştür. Bu sadece bir parti meselesi değildir. Bu büyük bir dava ve Büyük Türkiye yolunda atılmış önemli bir başlangıçtır. Kırgınlıkları, küskünlükleri bir tarafa bırakıp Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni, güçlü ve dünya mazlumlarının umudu olan Türkiye’nin gücüne güç katma günüdür” diye konuştu.

Cenan Kır’ın başkanlığında yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu, “Ahmet Özyurt, Mahmut Bölükbaş, Mustafa Halıcı, Mustafa Halıcı, Cemal Paşalıoğlu, Mehmet Ali Çekici, Adem Önen, İsmet Tahir Özdemir, Murat Yeşildaş, Dilek Açıcı, Hülya Özyurt Uçar, Yasin Sarıçiçek, Murat Bölükbaş, Hüseyin Tonbuloğlu, İlhan Uslu, Cemal Kuş, Mehmet Kartal, Mehmet Akman, Gökhan Yaşar, Hüseyin Ergün, Adnan Sarıhan, İsa Yüksel, İsa Anlayan, Hasan Ergeç ve Büşra Özdemir".

Kongreye, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, çevre ilçe Belediye Başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.