Altınordu Belediyesi tarafından ‘8 Mayıs Anneler Günü’ nedeniyle program düzenledi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın eşi Münire Tekintaş’ın ev sahipliğinde Altınordu Belediyesi’nde düzenlenen programa , Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Milletvekili Oktay Çanak’ın eşi Hatice Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz, Vali Yardımcılarının eşleri, Altınordu Belediye Başkanı Yardımcıları Aydın Şaşmaz’ın eşi Gül Şaşmaz, Fatih Evli’nin eşi Tuğba Evli, Şehit Anneleri, İlçe Belediye Başkanlarının eşleri, Meclis Üyelerinin eşleri, Muhtarlar ve eşleri ve çok sayıda bayan katıldı.
BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ANNELERİMİZİ HER GÜN HATIRLAMALIYIZ”
Programda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Annelerimizi bugün değil, her zaman hatırlamalıyız” dedi. Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada “Öncelikle annelerimizi sadece bugün de değil, her zaman hatırlamak onların her zaman yanında olmak bizler için önemli. Doğumdan ölüme kadar annelerimizin gözünde hep çocuk olduk, onlar bizlere her zaman destek verirken bizim de onları yılda sadece bir kere değil, her zaman yanlarında olarak desteğimizi vermemiz gerekir. Ben öncelikle bugün bu özel programa katılan siz değerli hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyor, Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
YETER YILMAZ: “CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz ise, "Hakkında hadis olan bir dinin mensuplarıysak cennet annelerin ayakları altındadır, derken annelerimize çok güzel bir hediye bahşedilmiş, Rabbim bütün hanımlarımıza bu değerlere uygun anne olmayı nasip eylesin" diye konuştu.
MÜNİRE TEKİNTAŞ: “İNSANIN YAŞI KAÇ OLURSA OLSUN, BİR ANNEYE İHTİYACI VARDIR”
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın eşi Münire Tekintaş, yaptığı konuşmada, annelerin haklarının ödenmeyeceğini belirtirken, “Unutmamalıyız ki, bir insanın yaşı kaç olursa olsun, bir anneye ihtiyacı vardır. Bu duygu ve düşünce doğrultusunda annelerimizi, hayatımızın hak ettikleri yerinde, değerli bir emanet gibi taşımalıyız. Bu vesileyle, annelerimizin Anneler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, annelerini yitirmiş çocuklarımızın bilhassa bugün mutlu edilmesini tavsiye ediyorum. Tüm annelerimize aileleriyle beraber sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
YILIN ANNESİ HAVVA ATEŞ
Konuşmaların ardından Altınordu Belediyesi tarafından ‘yılın annesi ‘ seçilen eşini 2 yıl önce kaybeden 35 yaşında, biri engelli 3 çocuk annesi olan, eşinin ölümünün ardından çocuklarına hem anne hem de baba olan Havva Ateş’e Beko’nun katkılarıyla hazırlanan ödülü verildi.
Ateş’e ödülünü Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Beko Bölge Satış Yöneticisi Birol Karayün verdi.