Altınordu ilçesinde baskı beton kaldırım çalışmalarına hız verildi.
Yolları daha güvenli bir yapıya kavuşturmak için harekete geçen Altınordu Belediyesi yenilenen ve sıcak asfalta kavuşturulan mahalle yollarında baskı beton kaldırım çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde 2016 yılı içerisinde 30 km’lik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmek için çalışma başlatan ve şuana kadar 15 km’lik bir yol ağında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolları sorun olmaktan çıkartmak için adeta seferberlik ilan etti. İlçede hemen hemen her mahallede çalışma gerçekleştiren ekiplerin bu çalışması ise vatandaşlardan tam not aldı.
“18 bin metrekare baskı beton kaldırım yapıldı”
Sıcak asfalt çalışmasının gerçekleştirildiği mahalle ve sokaklarda baskı beton kaldırım ve çevre düzenlemesine de önem veren Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar 18 bin metrekare alanda baskı beton kaldırım çalışmasını da tamamlayarak halkımızın hizmetine sundular.
“Hedeflerimizden sapma yok”
Yapılan her çalışmanın milletin refahı ve mutluluğu için yapıldığını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “İlçemiz genelinde ekiplerimizin çalışmaları aralıksız devam ediyor. 2016 yılında kendimize hedef belirlediğimiz sıcak asfalt çalışması şuan itibari ile aralıksız devam ediyor. Bir yandan ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmasını tamamlarken, diğer ekiplerimiz hemen o mahalle ya da sokağımızda baskı beton kaldırım çalışmasının startını veriyor. Milletimize söz verdiğimiz çalışmalarımızın hiç birinden en ufak bir sapma olmadı, bundan sonra da asla olmayacak” dedi.