Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mahalle toplantılarına devam ediyor.
Çözüm ve sosyal belediyecilik anlayışlı bir yönetim ortaya koyan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bu çerçevede sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor. Sokak sokak, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çamyar, özellikle kadın ve gençlerle sık sık istişare yaparak sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırıyor, aynı zamanda belediyenin çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi veriyor.
Mahallelerde ev toplantıları şeklinde düzenlediği buluşma etkinliklerinde kadınlarımız ve gençlerimizle bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Orta Yılmazlar, İpekyolu, Bayramca ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde yaptığı ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Halk günlerini adeta vatandaşın ayağına giderek gerçekleştiren Başkan Çamyar, belediyecilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirdi.
Başkan Çamyar, “Biz göreve geldiğimizde Ünye’mizi hep birlikte yöneteceğiz demiştik. Erkeklerle daha çok dışarıda olmaları nedeniyle görüşüyoruz, ancak özellikle kadınlarımızın görüşleri ve bakış açısı bizler için çok önemli, o yüzden ev toplantılarını gerçekleştirerek, hanım kardeşlerimizin sorunlarını dinliyor ve çözüm üretiyoruz” diye konuştu.