Ordu’nun Fatsa İlçe Ticaret Borsası (FATBO) Başkanı Ali Feyzi ile yönetim kurulu üyeleri, Ordu Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya’yı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette konuşan Fatsa Ticaret Borsası (FATBO) Başkanı Ali Feyzi, “15 Temmuz gecesi hainlerin darbe kalkışması karşısında milletimizin yanında olan komutanlarımıza gerçekten ülkemiz, halkımız ve şahsımız çok şeyler borçludur. Şahsım ve mensubu olduğum FATBO adına sizlere bu özverili tavrınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz uzun yıllar böylesi bir darbe girişimiyle karşılaşmadı ve geçmiş yıllarda yaşanan darbelerde çok ciddi yaralar aldı. Bugün yaşadığımız hain planlana karşı halkımız dik bir duruş sergileyerek, tek yumruk oldu” diye konuştu.
FETÖ’nün darbeci subayları tarafından gönderilen sözde emri yok hükmünde kabul ederek demokrasi tarihine adını ‘Kahraman’ olarak yazdıran Ordu Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek, “FATBO Başkanı Ali Feyzi ile yönetim kurulu Üyeleri’ne yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Ben, yapmam gerekeni yaptım” dedi.
Ordu Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, darbeci subayların ele geçirdiği Jandarma Genel Komutanlığı sözde komuta kademesi tarafından gönderilen emri yok hükmünde kabul ederek milli iradenin yanında olduğunu göstermişti. Komutan Sarıkaya’nın bu övgü dolu tavrı Orduluların takdirini toplamıştı.