AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnşaat Mühendisi Abdullah Uçar, sel ve heyelanın meydana geldiği Yavaş Mahallesi’ne giderek bölgede incelemelerde bulundu.
İncelemeler sırasında sel ve heyelan nedeniyle mağdur olan vatandaşları dinleyen Başkan Uçar, el birliğiyle yaraların sarılacağını söyledi. AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnş.Müh. Abdullah Uçar Mahalle Muhtarı Nedim Töngel’den son durumla ilgili detaylı bilgi aldı.
Yavaş Mahallemizde selin yaraları sarıldığını belirten Başkan Uçar, “Ana ve ara yolları temizleyen Büyükşehir ve ilçe Belediyesi ekipleri selin ilk saatlerinden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ediyor” dedi.
Selin meydana geldiği ilk andan itibaren seferber olduklarını dile getiren Başkan Uçar, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz, Fatsa Belediyesi ve AFAD ile desteklerini esirgemeyen tüm kamu kuruluşlarına, ayrıca bizlere yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Elbirliği ile hep birlikte en kısa zamanda selin zararlarını gidereceğiz" diye konuştu.
Başkan Uçar’a araç ve ekipmanların yanı sıra manevi desteğinden dolayı da teşekkür eden vatandaşlar böyle bir afet görmediklerini belirtirken, Başkan Uçar sel bölgesindeki yaraları sarmak ve vatandaşları normal yaşamlarına döndürmek için diğer kurum ve kuruluşlarla gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu vurgulayan Başkan Uçar, "Selden zarar gören mahallemiz Allah’ın izniyle her geçen gün daha da iyiye gidecektir. Vatandaşlarımızın da desteğiyle yarın bugünden daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.
AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnş.Müh. Abdullah Uçar’a Yavaş mahalleni gezerken Mahalle Muhtarı Nedim Töngel, AK Parti Fatsa İlçe Başkan Yardımcısı Burhan Uslu, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Çakmak eşlik ettiler.