Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ramazan ayı boyunca uygulamaya koyduğu mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Başkan Tekintaş ziyaretler kapsamında Uzunisa ve Bayadı Mahallelerini ziyaret ederek yapılan ve bundan sonraki yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ziyaretinde Fen İşleri Müdürü Cem Öztürk, Park Bahçeler Müdürü Aslı Oktay eşlik etti. Mahalle girişinde Başkan Engin Tekintaş’ı Uzunisa muhtarı Sabri Tiryaki ve mahalle sakinleri karşılandı.
Belediye olarak 92 mahallede etkin bir şekilde çalışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Tekintaş, “Her mahallemizde gerek alt yapı, gerekse üst yapı anlamında çalışmalarımız Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak devam ediyor. Bizde ekibimiz ile bu çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Bugün Uzunisa ve Bayadı Mahallelerimizde ekiplerimizin yaptıkları çalışmaları yerinde gördük. Yapılan her çalışmanın millet için olduğunu biliyor ve buna göre hareket ediyoruz” dedi.
“SOSYAL PROJELERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR”
Altınordu Belediyesi’nin sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile kalmadığını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Sosyal projelerimiz ile milletimize hizmet vermeye Belediye olarak devam ediyoruz. Uzunisa mahallemizde bulunan Kızılbük Camii ile Bayadı Mahallemizde bulunan Bayadı Ortaokulu’nun çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Her iki mahallemizde yapılan bu hizmet hayırlı olsun. Bu ve buna benzer diğer çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde de devam ettireceğiz” diye konuştu.