7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHP’den Ordu Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren ancak 1 Kasım seçimlerinde yeniden seçilemeyince memleketine geri dönen eski milletvekili Mustafa Adıgüzel’e 7 ay sonra bin 500 lira telefon borcu çıkarıldı.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHP 2. sıradan Ordu Milletvekili seçilen Mustafa Adıgüzel, 25. Dönem Ordu Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. Milletvekilliği 5 ay süren ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden seçilemeyen Mustafa Adıgüzel, memleketi Ordu’ya dönerek doktorluk mesleğine devam etti.
Yeniden seçilememenin hüznünü yaşayan eski Milletvekili Adgüzel, TBMM’den gelen bir yazıyla şaşkınlığını gizleyemedi. TBMM Strateji Geliştirme Başkanı Naim Çoban imzasıyla gönderilen yazıda, eski Milletvekili Adıgüzel’in limit aşımı nedeniyle telefon haberleşme borcu olarak bin 520 TL borcu kaldığı ve bunu kısa zamanda ödemesi gerektiği belirtildi.
Eski Milletvekili Mustafa Adıgüzel gelen yazıyla ilgili olarak, “25.Dönem CHP Milletvekili olarak TBMM’de yemin edip elde ettiğim onur manevi olarak bugüne kadar geldiğim makamların en yücesidir. Malum odaklar nedeniyle kısa süren bu görevimin maddi kazanımı yönünden vatandaşların sık sık şu sorusu ile karşılaşıyordum. ‘Hocam vekillikten bir hak hukuk kaldı mı?’ Kalmadığını söylüyordum. Üstelik TBMM’den yeni gönderilen bu yazıyla üste bir de borçlu çıkardılar” açıklamasında bulundu.