Fatsa Belediyespor Yönetim Kurulu, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Demir, Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir, Yöneticiler Yılmaz Şerbetçi, Dursun Türkmen, Sadettin Çakmak, Nusret Yeşiller, Mehmet Eroğlu, Erdem Yuva, Adil Karamustafa, Erdem Yıldız katıldı. Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe de ziyarette hazır bulundu.
Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Demir ziyaretin başlangıcında Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a kulübe desteklerinden dolayı bir plaket takdim etti.
Kulüp Başkanı Ayhan Demir ziyarette yaptığı konuşmada kendilerine kabul eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a teşekkür ederek, “Bu sene Fatsa Belediyespor yönetimini arkadaşlarımla birlikte biz idare edeceğiz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Fatsa Belediyesi’ne de bize yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Daha sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan artık yeni bir sezonun başladığını belirterek, “Bu nedenle baktığımızda da bir heyecan var. Yeni bir sezon yeni bir heyecan inşallah daha güzel sonuçlar diyelim. Aslında spor ya da futbol tek başına belediyenin asli bir işi değil, zorunlu bir işi değil ama sosyal belediyecilik adına sporu da desteklemek adına insanların da heyecan duyduğu merakla takip ettiği bir dala da destek vermek adına biz belediye olarak bu tür kulüplerin yanındayız ve destek oluyoruz ama ne yazık ki akla spor deyince sadece akla futbol geliyor böyle de bir dünyanın hastalığı var. Dolayısıyla bu devasa bir yapı oluşturulmuş o yüzden her şehrimizde kendini temsil etmek adına bu sebeple futbol kulüplerini daha çok destekliyor ve heyecanla bunu takip ediyor. Fatsamızda da bu var. Ben Belediye Başkanı olduğum günden beri Fatsa Belediyespor her sezonda şampiyon olmak adına lige başlıyor bundan dolayı da birçok yönetimler geldi geçti. Ben bu zamana kadar yönetim adına bu işi görev üstlenen bütün başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Onlar da kendi çaplarında gayret ettiler başarılar elde ettiler o yüzden onlara da teşekkür etmek lazım çünkü bu gönüllü bir iş, bu zorunlu bir iş değil. Bugün de bu arkadaşlarımız yönetimi gönüllü olarak aldılar. Elbette ki bu yönetim kendi imkanlarını Fatsa Belediyespor için sunacaklar ama tek başına bu iş sadece yönetimle olmuyor” diye konuştu.
Fatsa Belediyespor’un belli bir yere gelmesi isteniyorsa sadece heyecan duyup takip etmenin sadece maç izlemeye gitmenin şampiyonluğa yetmeyeceğini belirten Başkan Anlayan, “Herkes imkanı dahilinde bu işi sevdiği ölçüde maddi manevi destek verir ise bu takım bir yerlere gelir o yüzden kendimizi de sorumlu tutarak ve önümüzde de bu yönetim olacak şekilde Fatsa Belediyespor’un şampiyon olmasını isteyen bütün Fatsalılar sadece sözde değil özde de ellerini taşın altına koymasını hassaten rica ediyorum. Biz göreve geldiğimiz günden beri her zaman destek verdik yine destek vereceğiz. Bu işe zamanını harcayacak olan özveride bulunan bu yönetime de Ayhan bey başkanlığındaki bütün yöneticilere teşekkür ediyorum inşallah güzel neticeler olur” ifadelerini kullandı.
Futbolculara da büyük görevler düştüğünü belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Ben futbolu çok takip eden seven bir kişi değilim ama Fatsa Belediyespor’a desteği bir görev addediyorum Fatsa adına görev addediyorum. Kendim takım tutmam çok da maçı izlemem bazen kritik maçlar için beni davet ederler stada gittiğimde hep şunu gördüm. Seyirci heyecanlı, yöneticiler heyecanlı tribünler hop oturuyor hop kalkıyor kendini parçalıyor ama sahadaki futbolcular kendilerini parçalamadıklarını gördüm hatta şampiyonluk maçında dahi o yüzden öncelikle takımda oynayan futbolcuların heyecanı yaşamaları gerekiyor. Kendilerini sahada parçalanmaları gerekiyor. Biz bütün imkanları sunacağız gol atmak kazanmak futbolcuların işi. Siyasette ve sporda sonuç önemlidir nasıl oynadığın önemli değil kazandığın önemlidir. Ben Fatsa Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.