Ordu’nun Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Mali Genel Kurulu yapıldı.
Mali genel kurula Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ve Büyük Sanayi Sitesi üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığını Hikmet Özdemir’in yaptığı mali genel kurulda, raporların üyelere aktarılmasından sonra Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan dilek ve temenniler bölümünde bir konuşma yaptı. Başkan Anlayan, “Ben öncelikle Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanımızın yönetimi ile beraber güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Bizler 13 yıl boyunca Fatsa’nın her tarafında olduğu gibi sanayi sitemizde Fatsa Belediye’mizin imkanıyla ve Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman başkanlığında sizlerle beraber güzel bir muhabbet içerisinde elimizden geldiğince hizmet yapmaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
“SİZLERİN SORUNLARI BİZİM SORUNUMUZ”
Sanayi esnaflarının sorunlarının çözüme kavuşması için uğraştıklarını belirten Başkan Anlayan “En çok konuşulan sorunlarınızdan birinin de Büyük Sanayi Sitemizin arka yol sorunu olduğunu zannediyorum. Dolayısıyla o yolumuzu da bu sene yapacağız. Yolu açacağız, çok zorunlu olan yerlere de duvar yapacağız ve sonrada sıcak asfalt yapacağız” diye konuştu.
Revize imar planında Yeni sanayi sitesi alanını tahsise koyduklarını belirten Başkan Anlayan “Revize imar planında yeni sanayi sitesi alanını tahsise koyuyoruz inşallah. Burada kim kabına sığmıyorsa, yeni sanayi sitemizde çok daha büyük mekan ve dükkanlara sahip olacak. Bu çalışma şuanda başladı. Peki, ne zaman biter diye sorarsanız, plan çalışması bu sene sonlarında bitecek diye planlıyoruz. Daha sonrada Büyükşehir Belediyemiz tarafından alan hazırlanması çalışması başlayacak” açıklamasını yaptı.
Başkanımız Anlayan’ın ardından kapanış konuşmasını yapan Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, mali genel kurula katılan üyelere teşekkür etti.