Fatsa Devlet Hastanesinin açılış yıl dönümü ve 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane çalışanları bir kutlama programı gerçekleştirdi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen kutlama programına Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu başta olmak üzere sağlık çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başhekim Karadağlıoğlu, “Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Hastanemiz 1 yıl önce açıldı ve geçen süre zarfında bölgede ilk olacak çok sayıda ameliyat gerçekleştirdi. Hastanemizin açılış yıl dönümünün 14 Mart olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Bizler görevde olduğumuz süre içinde tüm herkese karşı eşit ve hakkaniyet çerçevesinde davranacağız. Her zaman bölge halkına en iyi sağlık hizmetini vermek için mücadele edeceğiz. 14 Mart Tıp Bayramı onurlu mesleğimizin en güzel günüdür. Bizler de sağlık çalışanları olarak günümüzde şiddete karşı mücadele ediyoruz. 14 Mart’ı her zaman coşku içinde kutlamamız lazım. Çünkü bu bizlerin tek günüdür” şeklinde konuştu.

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu’nun konuşmasının ardından sağlık çalışanları bir pasta keserek günlerini kutladılar.