Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköyü ve Yassıtaş Mahallelerini birbirine bağlayan yolda gerekli çalışmalar yapılarak 40 yıllık aşılamayan sorun çözüldü.
Yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanırken mahalle sakinleri adına konuşan Sefaköyü Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaynar, "Mahalle sakinlerimiz adına Fatsa Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. İki mahallemiz arasında çıkılmaz yolumuz 40 yıldır kanayan yaraydı. Belediyemize sorunu götürdüğümüzde derhal teknik ekipler gönderilerek çalışmalar başlatıldı. Gerekli genişletme çalışmaları yapılarak mahallelerimiz rahat bir nefes aldı. 40 yıldır çözülemeyen sorunun istenirse belediyemiz ile birlikte vatandaşımızın da desteği alınarak çözümü ispatlamış oldu. Artık yol sorunu kalmaması lazım. Bu yollar yapılmıyorsa muhtar olarak bu bizim ayıbımızdır" dedi.
"Yol medeniyettir bilinci ile hareket ediyoruz" diyen Muhtar Kaynar, “Ecdadımızın yola verdiği önemin farkındayız. Biz de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlantı yolumuzun uzun süredir açılamadığını gördük. Baktığımızda hakikaten vatandaşa kabir azabı gibi bir sıkıntı süreci yaşatılmış. Biz de Belediyemizle birlikte işi takibi noktasında çalışarak mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almasında gayret gösterdik. Emeği geçen herkese, özellikle mahalle sakinlerimize gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Vatandaşlar da belediye ekiplerine teşekkür ederek sorunlarını çözdükleri için teşekkür etti.