Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri muhtarlıkların ve vatandaşların taleplerine istinaden birçok mahallede yol çakıllama ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre son 15 gün içerisinde Aşağıtepe Mahallesi Apsaklı mevkisinde, Düğünlük Yukarı Mahalle’de, İslamdağ Fatih Mahallesi’nde, Duayeri Mahallesi Tepetam mevkisinde, Yukarıardıç Mahallesi Emiroğlu mevkisinde, Kayaköy Mahallesi Ustaoğlu mevkisinde, Kılıçlı Mahallesi Zeytin Sokak’ta, Sefaköy Mahallesi Hocaoğlu mevkisinde, Uzundere Mahallesi Dervişoğlu mevkisinde, Kulak Mahallesi Harucuk mevkisinde ve yine Kulak Mahallesi Kahramanlar mevkisinde yol çakıllama çalışmaları yapıldığı bildirildi.

“Bu yıl kırsaldaki yollarımızın tamamında yüzde 70 oranında iyileştirme olacak”

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, yol çakıllama ve genişletme çalışmalarını muhtarlıkların ve halkın talebine göre belirlenen yerlerde yaptıklarını belirterek, “Çakıllama gibi genişletme gibi çalışmalar ki biz buna pansuman diyoruz. Bu çalışmalar daha önceden açılmış ama belli süre sonra bozulmuş yollarda yapılıyor. Nisan ayından sonra tarafımızca kurulacak olan ekip ile mahalleleri sıraya sokmak kaydıyla haftalık programlar dahilinde yolların bakım ve onarımları yapılacak. 2017 yılında Kırsal bölgede bulunan tüm mahalle yollarımızın tamamında yüzde 70 oranında iyileştirme çalışmaları yapılacak. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz kurulduktan sonra geçen süreçte ekiplerimiz edindikleri tecrübe ile bu yıl daha düzenli ve hızlı bir çalışma programı uygulayacaklar” dedi.