Ordu’nun Fatsa ilçesinde Türk Kızılayı Fatsa Şubesi tarafından ‘Sosyal Sorumluk Projesi’ kapsamında Hatice-Bahattin Şenel Okulu Ana Sınıfının iç teşrifatı yapıldı.
‘Kızılay Haftası’ nedeniyle Kızılay Fatsa Şubesi tarafından düzenlenen ana sınıfı yapılan törenle hizmete girdi. İç dizaynı yapılan ana sınıfının açılış törenine Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, okul müdürleri, daire ve kurum amirleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Hizmete giren ana sınıfıyla ilgili konuşan Erdi Şevketoğulları, “Kızılay Haftası kutlama etkinliklerimiz tüm hızıyla gidiyor. Bu kapsamda öğrencilerimizle çok sık bir araya geliyoruz. Geleceğin Kızılaycılarına ‘Kızılay’ hakkında önemli bilgiler veriyoruz. Fatsa’da eğitim ve öğretim veren Hatice- Bahattin Şenel Okulumuzun Ana Sınıfını teşrifatını Kızılay Fatsa Şubesi olarak ‘Sosyal Sorumluk Projesi’ kapsamında yaptık” dedi.
Ana sınıfının iç dizaynın yapımıyla ilgili konuşan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, ana sınıfının yapılarak hizmete girmesinden dolayı Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları’na teşekkürlerini iletti.
Açılış ikramlar ile son buldu.