Ordu’nun Fatsa ilçesinde ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamanda Sakarya Ortaokulu tarafından yıl sonu resim, yağlı boya ve teknoloji sergi açılışı gerçekleşti.
Okul salonunda gerçekleşen serginin açılışına Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İ. Etem Öztürk, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı sergide yağlı boya, teknoloji tasarım, ana sınıfı ve resim eserleri yer aldı. Program kursiyerlere protokol tarafından sertifikalarının verilmesi ile başlarken daha sonra kursiyerlerin birbirinden güzel ve farklı eserlerin ortaya koyulduğu serginin gezilmesi ile son buldu.
Program sonrası sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Cevat Öztürk “Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında İlçe Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa 22 kursiyerin katılımı ile eserler yer aldı. Kursiyerler duygularını, düşüncelerinin yer aldığı eserleri ortaya çıkardılar. Bu anlamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Düzenlenen resim sergisi gelen konuklara ikram yapılması ile son buldu.