Ordu’nun Fatsa ilçesinde tayini çıkan Garnizon Komutanı Yarbay Salih Gödek ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ersin Erkut için Fatsa Kaymakamlığı tarafından veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğine Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başta olmak üzere Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeği sonrası Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı yaptığı konuşmasında, "Garnizon Komutanı Yarbay Salih Gödek ve Jandarma Komutanı Ersin Korkut başarılı çalışmalara ilçemizde imzalar attılar. Kendilerinin onuruna bir veda yemeği düzenledik. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Garnizon Komutanı Yarbay Salih Gödek ise, “Fatsa ilçesinde 6 yıl görev yaptım ve burada görev yaptığım süreç içinde önemli dostluklar kurdum. Tayinimiz İstanbul’a çıktı ve artık görevimizi orada devam ettireceğiz. Birlikte olmamızı sağlayan bu veda yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fatsa benim için hayatımda çok önemli bir yer teşkil edecek” diye konuştu.
Elazığ’a tayini çıkan Fatsa Jandarma Komutanı Üsteğmen Ersin Erkut da yaptığı konuşmada, “Fatsa’da bir süredir görevimizi sürdürdük ve görev sürümez bitti tayinimiz çıktı. Bundan sonra yeni görev yerimizde olacağız. Fatsa da gerçekten önemli dostluklar kurduk ve burada ki dostlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Veda yemeği düzenleyerek bizleri onure eden herkese çok teşekkür ediyorum. Elazığ’da bir dostları olduklarını unutmasınlar” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Yarbay Salih Gödek ve Üsteğmen Ersin Erkut’a birer plaket ve hediye verdi.