Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden Güzelorduspor Kulüp Başkanı Faruk Zavalsız, Pazar günü karşılaşacakları Fatsa Belediyespor maçı için tüm Orduluları 19 Eylül Stadı’na davet etti.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve bu yönde güçlü transferler yaptıklarını belirten Başkan Faruk Zavalsız, “Sezona büyük umutlarla ve şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz. İlk maçımızda 3 puan alarak başlamayı ve iddiamızı göstermek istiyoruz. İlk maçımız Fatsa Belediyespor’la. Her iki takım da Ordu’nun takımı. Dolayısıyla güzel ve centilmence geçen bir maç olması temennimizdir. Bu maçı bir derbi maçı olarak değil, dostluk maçı olarak görüyoruz. O yüzden tüm Ordulu hemşehrilerimizi tribünlere davet ediyoruz” dedi.
“Hedefimiz şampiyonluk”
Başkan Zavalsız, takımda eksik ve cezalı oyuncu bulunmadığını da belirterek, “Maça tam kadro hazırız. Hedefimiz mutlak 3 puan. Güçlü bir kadromuz var. Hedefimiz ise şampiyonluk. İnşallah bu sezon Güzelorduspor’umuzu bir üst lige çıkaracağız. Futbolcularımıza inancımız tam” diye konuştu.