Ordu’nun Kumru ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Eğitim Şenlikleri devam ediyor.
Düzenlenen Eğitim Şenliği’ne Kumru Kaymakamı Ahmet Ali Özdemir başta olmak üzere Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, Kumru Esnaf Odası Başkanı Namık Evin, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kumru Kaymakamı Ahmet Ali Özdemir’in açılış kurdelesini kestiği Eğitim Şenliği’nde kitap fuarı ve yazarlarla söyleşi, şiir ve müzik dinletisi, el sanatları sergisi, satranç, futbol, voleybol, masa tenisi bilek güreşi turnuvaları, kros müsabakaları, okul öncesi eğitim şenliği, çocuk oyunları şenliği, doğa yürüyüşü, resim fotoğraf rölyef sergisi, engelliler haftası programları, bilim fuarı ve gençlik konseri gerçekleşecek.
Yapılan etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Kumru İlçe Milli eğitim Müdürü Suat Evin, “Amacımız öğretmen ve öğrencilerin yıl boyu yaptıkları etkinliklerin çalışmalarını sergilemek, yeteneklerini ortaya koymalarını sağlamak, bilimsel sosyal sportif ve kültürel alanlarda donanımlarını artırmak ve gönüllerince eğlenmelerini sağlamaktır. Bu sene geniş kapsamlı olarak düzenlenen bu şenlik her yıl ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak devam ettirilmeye çalışacağız. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.