Ordu’nun Fatsa ilçesinde Lokman Hekim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2015-2016 eğitim-öğretim yılı öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen mezuniyet törenine Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.
Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan Lokman Hekim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Fehmi Durmaz “1989 yılından itibaren eğitim öğretime devam eden Lokman Hekim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bugüne kadar 961 mezun vermiş olup, bugün bu sayıya 59 hemşire, 30 acil tıp teknisyeni ve 27 anestezi teknisyeni olmak üzere toplam 116 öğrencimizi sağlık çalışanları ordusuna kazandırmanın, haklı sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından okulda dereceye giren öğrencilere Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu başarı belgelerini ve plaketleri takdim etti. Mezuniyet töreni öğrencilerin mezuniyet diplomasını almaları ve keplerini havaya fırlatmalarıyla ile sona erdi.