Memur-Sen Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kapsamında Ordulu gazetecilerle bir araya gelerek gazeteciler gününü kutladı.

Ordu Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri Ordu’da görev yapan basın çalışanlarına kahvaltı verdi. “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” sebebi ile program düzenleyen Memur-Sen Ordu Şubesi Ordulu basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı. Bir restoranda düzenlenen programa Memur-Sen Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve Ordu’da görev yapan basın mensupları katıldı.

“Yerel basın Ordu’da çok güçlü”

Programda konuşan Memur-Sen Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk, basın mensuplarının zor bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Ordu’nun en büyük sivil toplum örgütlerinin başında Memur-Sen’in geldiğini ve basının da her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Çelenk, “Ordu’nun tüm ilçelerinde faaliyet gösteren 15 bine yakın üyesi olan bir sendikayız. Bütün ilçelerimizde güçlü teşkilatlarımız var. Bu anlamda yaptığımız çalışmaları özelde Ordu’ya genelde Türkiye’ye basın mensuplarımız ile birlikte hep beraber tanıtıyoruz. Sendikacılık faaliyetleri kapsamında Karadeniz’in birçok iline gidiyoruz. Şunu gururla söyleyebilirim ki ‘gerçekten yerel basın Ordu’da çok güçlü.’ Doğruya doğru diyen yanlışa yanlış diyen bu güzide camia ile birlikte çalışmak bize onur veriyor. Biz daima Ordu basını ile birlikte çalışıp eksikliklerin giderilmesi için çaba gösteriyoruz. Bu vesile ile tüm basın çalışanlarının ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.