Ordu’nun Fatsa ilçesinde Bolaman İlk ve Ortaokulu öğrencilerine Ordu Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü mühendisleri tarafından sanayi ürünleri, güvenliği, denetimi ve kullanımı ile ilgili seminer verildi.
Okulun konferans salonunda gerçekleşen seminerde Ordu Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü Mühendisleri Mustafa Ekinci ve Onur Çıtır öğrencilere bilgilendirme yaptılar.
Seminerde konuşan Ordu Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü Mühendisi Mustafa Ekinci, “Ürün alırken daha dikkatli olun. Bakanlığımızın bu konuda ciddi çalışmaları var. Öğrenciler mutlak aldıkları ürünlerin son kullanma tarihlerine ve logolarına dikkat ederek alsınlar. Sağlığımız çok önemli. Bunlarla ilgili bir sıkıntı olduğu takdirde okul yönetimine haber vererek bizlere bu konuda ulaşabilirsiniz. Bu anlamda sizleri ziyaret ederek okullarınızda bilinçlendirmek istedik. Her zaman bilinçli bir tüketici olun” dedi.
Mühendislere verdiği seminerden dolayı teşekkür eden Bolaman İlk ve Ortaokulu Müdürü Beytullah Geçtan ise yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz açısından verimli bir seminer oldu. Öğrencilerimiz bu sayede daha bilinçli bir tüketici olacaktır. Ordu Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü yetkililerine bizim okulumuzda bu semineri verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Seminer sonunda Ordu Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü mühendisleri öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Program daha sonra son buldu.