Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca Sünnet Şöleni düzenlendi.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sünnet Şöleni’ni, şehitler nedeniyle sade bir törenle gerçekleştirildi. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni’ne, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Engin Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy, Vakıf Mütevelli Heyeti, bazı daire müdürleri, sünnet ettirilen çocuklar ve aileleri katıldı.
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca bu yıl dördüncüsü düzenlenen programda bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Dünyaya bir insan getirmek, onu yetiştirmek, onu annesine, babasına, vatanına ve milletine faydalı birer insan olarak büyütmek çok ağır ve büyük bir sorumluluk. Bizim geleneğimizde bizim topluluğumuzda erkek çocukları için sünnet son derece önemlidir. İnşallah, çocuklarınızı okutursunuz ve topluma faydalı iyi insanlar yetiştirirsiniz. Önemli olan adam olması amir memur olması değildir. Anne babasına saygılı, bağlı, vatanı milletini seven Allah’ı seven kul hakkına riayet eden evlatlar yetişmesi son derece önemli” diye konuştu.
Vali Balkanlıoğlu, ”Sünnet programımız için yardımda bulunan değerli iş adamlarımız var. Bunun yanında Aşevimiz de de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımda bulunuluyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu konuşmasının ardından, Sünnet Şöleni’ne, Aşevine ve eğitime katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür belgeleri ile sünnet olan çocuklara hediyelerini verdi.
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca bu yıl 109 çocuğu sünnet ettirildi.