Ordu’nun Fatsa ilçesinin en uzun caddelerinden biri olan Reşadiye Caddesi’nin alt yapısı OSKİ tarafından yenileniyor.
Reşadiye Caddesi’nde 2 bin 500 metre mesafede isale hattı, şebeke ve branşmanlar yapılan çalışma ile 100 sene dayanıklı borularla değişeceği bildirildi. Yapılan çalışmalarla ilgili istişarede bulunmak üzere OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu’nu ziyaret etti.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük’e, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, AKSA Bölge Müdürü Doğan Gürler ve teknik birim amirleri de eşlik ettiler.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük Fatsa Belediyesi’nde yaptıkları istişare sonra bir açıklama yaptı.
Reşadiye Caddesi’nin Fatsa ilçesinin en önemli caddelerinden biri olduğunu belirten Yörük, “Reşadiye Caddesi’nde OSKİ Genel Müdürlüğü olarak içme suyu ve kanalizasyon çalışmasını başlattık. Bütün gücümüzü seferber ettik. Fatsa Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile organize olarak 2 bin 500 metre yaklaşık mesafede hem isale hattı hem şebeke hattını hem de branşmanları değiştiriyoruz. Bu çalışmada 3 adet iş makinesi, 4 adet kamyon ve yaklaşık 12 personel yer alacak. Ekim ayının ortalarına doğru bu işi inşallah bitirmiş olacağız. Reşadiye Caddesi’nde eskiyen altyapı içme suyu ve asbest borular sık sık arıza yapıyordu bundan sonra artık bu tür arızalar olmayacak ve en önemlisi bu borular 100 sene dayanıklı olma özelliği taşıyor” dedi.
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu ifade ederek, “Fatsa ilçemizde gerçekleşen bu çalışma ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürümüz Sayın Fatih Yürük ve ekibine çok teşekkür ederiz. Yapılan bu çalışma sırasında halkımızın ve esnaflarımızın biraz sabır ve anlayış göstermesini bekliyoruz. İnşallah Ekim ayı sonunda bitirilecek bu çalışma ile Reşadiye Caddemizin su hattı çok sağlam bir duruma gelecektir” diye konuştu.