15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi şehit düşen ve gazi olan vatandaşlara yönelik Başbakanlık tarafından başlatılan Dayanışma Kampanyası çerçevesinde açılan yardım hesabına Ünye Belediyesi de destekte bulundu.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bankanın Ünye Şubesine giderek yardım hesabına destekte bulundular. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “15 Temmuz’da Türk demokrasisine ve Türk Milleti’nin kalbine hançer saplamaya çalışanlara yine bu millet en güzel cevabı hem o gece hem de sonrasında, özellikle de en son Yenikapı’da tarihi bir cevap vermiştir. Bir kez daha buradan hainlere, zalimlere ve Türk Milleti’ni satanlara sesleniyoruz. Asla başaramayacaksınız” dedi.
Çamyar, “Milletimiz şehitlerimizin ve gazilerimizin yanındadır. Başbakanlığımızın açıklamış olduğu çerçeve içerisinde bugün Ünye Belediyesi olarak bizler de tüm birimlerimizle şehitlerimizin yakınlarının yaralarını bir nebze olsun dindirebilmek adına yanlarında olduğumuzu ifade etmek adına buradayız. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir ve şehitlerimiz ve gazilerimiz için gereğini zaten yapıyor. Ancak bizler de millet olarak yanlarında olduğumuzu göstermekle ilgili Ünye Belediye Başkanlığı buradayız. Bir kez daha milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” diye konuştu.