On yıllar boyunca biriken yol problemini gelecek nesillere hizmet edecek şekilde planlayarak çalışma yürüten Altınordu Belediyesi bu kapsamda mahallelerde yürüttüğü sanat yapılarına hız kesmeden devam ediyor.
Altınordu Belediyesi tarafından mahallelerde yürütülen 30 km’lik sıcak asfalt ve 90 km’lik beton yol çalışmalarına aralıksız devam edilirken, yolların daha güvenli olması için sanat yapılarına da hız verildi. Yolları daha güvenli hale getirmek için çalışma yürüten Altınordu Belediyesi, 2016 yılı sonuna kadar, 10 Bin 500 metreküp moloztaş duvar işleri, 14 bin 500 ton taş tahkimat işleri, bin 300 metre koruge boru işleri, iki yüz menfez işini hayata geçirmek için aralıksız çalışıyor.
4 ayrı grupta 80 işçi
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, çalışmaların 4 ayrı grupta 80 işçi ile yürütüldüğünü ifade etti. Başkan Engin Tekintaş “Yolları daha güvenli ve korunaklı hale getirmek için çalışma yürütüyoruz. Bu kapsam da 4 ayrı grupta 80 kişilik ekibimiz gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Biz milletimize verdiğimiz sözü yerine getirmek bütün gücümüz ile çalışıyoruz” dedi.
28 mahallede çalışma var
Sanat yapılarının şuan için 28 mahallede yürütüldüğünü ifade eden Başkan Engin Tekintaş “Öncelikli olarak çalışmalarımıza heyelan riski olan mahalle yollarımızdan başladık. Sanat yapısı ile korumaya aldığımız yollarımızı daha sonra ya beton yol ile ya da sıcak asfalt ile asfaltlayarak milletimizin hizmetine sunacağız. Hedefimiz, 2016 yılı sonuna kadar 10 bin 500 metreküp sanat yapısını milletimizin hizmetine sunmak. Milletimizden sadece isteğimiz bizlere olan desteğe devam etmeleri ve çalışma yürütülen alanlarda ekiplerimize yardımcı olmalarıdır” diye konuştu.